Kadıköy İş Güvenliği Hizmeti
Ekleyen: Web Master
Kategori: Genel
Görüntülenme: 1014
17 Eyl 2020

Kadıköy İş Güvenliği Hizmeti

Kadıköy İş Güvenliği

Kadıköy İş Güveliği Nedir?

Kadıköy iş güvenliği çalışmaları, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile beraber tüm işyerlerinde yapılması mecburi hale getirilmiştir. Bu kanun ile beraber çalışanlara iş güvenliği eğitimleri verilmesi, sağlık testleri yapılması, risk analizi ve acil eylem planı hazırlanması gibi çalışmalar yapılmalıdır. Temel iş güvenliği eğitim ve işe giriş eğitimleri mecburi durumdadır. Kadıköy iş güvenliği olarak bu hizmetlerin verilmesinde diğer ilçelerde olduğu gibi Kadıköy de uzman konumundayız. İş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimi, diğer sağlık personeli ihtiyaçları Kadıköy iş güvenliği olarak temin edebilmekteyiz. Çalışmalar isg katip sistemi üzerinden yapılmaktadır.

Kadıköy İş Güvenliği Kimdir?

Anadolu İş güvenliği olarak Kadıköy ilçe sınırlarında iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda hizmet vermekteyiz. Yetki ve tecrübemiz ile sizlere tüm İstanbul’da olduğu gibi Kadıköy dede hizmet vermek isteriz. İş güvenliği ve sağlığı konusunda İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarında yer alan en iyi hizmeti sunmaktayız. Anadolu iş güvenliği firması tarafından A,B ve C Sınıfı iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi hizmetleri verilmektedir.

Kadıköy İş Güvenliği Hangi Sektörlerde Bulunmaktadır?

Kadıköy iş Güvenliği tüm sektörlerde hizmet vermektedir.  Kadıköy ilçesinde yaygın işkolu ticaret durumdadır. Bunun yanında yaygın olarak inşaat ve yan kolları bulunmaktadır. Diğer bir iş kolu ise ofis çalışmalarıdır.

Kadıköy İş Güvenliği Uzmanı ve Kadıköy İşyeri Hekimi

İş Sağlığı ve güvenliği kanunu gereği Kadıköy ilçesinde iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştırılma ya da hizmet alınma mecburiyeti vardır. Hizmet alınması Kadıköy Osgb firmaları tarafından yapılabilmektedir. Kadıköy iş güvenliği uzmanı işyerinde mevcut riskleri gözlemlerken, Kadıköy işyeri hekimi ise çalışanların sağlık testlerini inceleyerek ve çalışanı gözlemleyerek oluşabilecek sağlık risklerini önlemeye çalışır. Yapılan tüm çalışmaları proaktif durumda olup çalışanda, işyerinde, marka değerinde oluşabilecek zararları azaltmaya yöneliktir.

Kadıköy iş güvenliği sayesinde yapılacak olan düşük maliyetli çalışmalar ile yüksek Zaraların önüne geçilebilmektedir. İş kazası ve meslek hastalıkları durumunda işverenin karşılaştığı tazminat ve rücu davaları tüm işverenlerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Kadıköy Osgb iş sağlığı konusunda uzman işyeri hekimleri ile beraber çalışmaktadır. Osgb hizmetleri konusunda Silivri Osgb ve Beyoğlu Osgb ile Kadıköy risk ve Kadıköy yangın eğitimi, İstanbul iş güvenliği konularında yazılarımız hazırlanmaktadır. İş güvenliği hizmeti konusunda öncelikli olarak sorulan sorular mobil sağlık hizmetleridir.

Sağlık hizmetleri, iş güvenliği hizmetleri ve mobil sağlık hizmetleri almak için bizimle iletişime geçiniz.

Kadıköy İş Güvenliği Ne Zaman Kuruldu?

Kadıköy ilçesinde Anadolu iş güvenliği olarak 6 yıldır hizmet vermekteyiz. Bu bölgede en çok inşaat sektöründe hizmet vermiş durumdayız. İş Sağlığı ve güvenliği kanunu ülkemizde 30 Haziran 2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilerek kısmen yürürlüğe girdi. Bu tarihten sonra Kadıköy İş güvenliği olarak hizmet vermeye başladık.

Bunların yanı sıra Kadıköy iş güvenliği olarak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı yani TMGD, iş güvenliği eğitimi, Yangın Eğitimi, Mobil sağlık hizmeti, patlamadan korunma dokümanı, İnsan kaynakları, Kişisel koruyucu danışmanlığı, İlkyardım Eğitimi, periyodik kontrol, sağlık taraması, sağlık raporu, sağlık ve güvenlik danışmanlık ve planı, ortam ölçümleri, hijyen eğitimi, Yüksekte Çalışma eğitimi vermekteyiz. Fiyat teklifi almak ve görüşme yapmak ve daha fazla bilgi için tıklayınız.

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

42362

Karakter Limiti 400