Kartal İş Güvenliği

Ekleyen:
Kategori:
Like Up:
Like Down:
Oluşturuldu:
27 Ara 2020

Kartal İş Güvenliği

Kartal İş Güvenliği, Anadolu İş Güvenliği Hizmetleri 2014 yılında kurulmuştur. Kartal bölgesinde iş Güvenliği alanında hizmette bulunmaktadır. Kartal İş Güvenliği konusunda uzman yetkili bir danışmanlık firmasıdır. Kartal iş güvenliği çalışma ortamındaki riskleri tespit ederek ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Kartal İş Güvenliği Ne Yapar?

Kartal İş Güvenliği, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında hazırlanması gereken Risk Analizi, Risk acil durum eylem planı, Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı (TMGD), patlamadan korunma dokumanı gibi yazılı çalışmaların ve evrakların yapılmasını sağlar.

Kartal İş Güvenliği, mobil sağlık aracı ve ortam ölçümleri yapılmasını sağlayarak profesyonel işyeri hekimleri vasıtasıyla sağlık taraması yapılmasını sağlamaktadır.  Sağlık hizmetleri ve diğer sağlık personeli gibi çalışmalarda hizmet içerisindedir. Sağlık raporu ve işe giriş raporu için lütfen bize ulaşın. Periyodik kontroller çalışma yapılan firmalara tehlike sınıfına göre 1,2 yada 3 yılda bir kez yapılmaktadır.

Kartal İş Güvenliği, yüksekte çalışma eğitimi ve ilk yardım eğitimi alınmasını sağlamaktadır. Destek elemanı seçimi için yangın eğitimi verilmektedir. 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu kapsamında tehlike sınıfına uygun iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmektedir. Gıda firmalarında çalışanlar için hijyen eğitimi ve hijyen sertifikası sağlanmaktadır. İş güvenliği eğitimi, mühendislik ve teknik okul mezunu konusunda uzman profesyonel bir iş güvenliği uzmanı ekip tarafından verilemektedir.

Kartal İş Güvenliği, tehlike sınıfına uygun A,B ve C Sınıfı iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi atamalarını aile, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının isg katip sistemi ile yapılmaktadır.  İş güvenliği iş yeri hekimi saha kontrolleri yapmaktadır. İşyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı yapılan çalışmaları yönetici ve işverenlere aktarmaktadır. Gizlilik politikası gereği yapılan iş güvenliği eğitimleri muhafaza edilmektedir.

Kartal İş Güvenliği, mesleki eğitim kurumları, ortak sağlık güvenlik birimi (OSGB) ve konusunda uzman firmalar ile beraber çalışma yapmakta ve işletmelerin iş sağlığı güvenliği ihtiyaçlarını gidermektedir. Anadolu iş güvenliği ana sayfa ve sorulan sorular ile daha fazla bilgi için lütfen web sayfamızı kontrol ediniz. Kartal iş güvenliği, İstanbul iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarını profesyonel olarak sağlamaktadır.

Kartal İş Güvenliği Uzmanı – İşyeri Hekimi Nerede Hizmet Verir?

Kartal İş Güvenliği, Anadolu İş Güvenliği, işletmelerin 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri çerçevesinde hizmet almasını sağlamaktadır. İstanbul ilçeleri ve çevre illerde hizmet vermektedir. İş güvenliği konusunda yüzlerce firma çalışma yapmakta olup Pendik İş Güvenliği, Maltepe İş Güvenliği, Tuzla İş Güvenliği, Ataşehir İş Güvenliği, Kartal isg gibi ilçe bazlı aramalarda ilgili firmalar bulunabilir. İstanbul Anadolu Yakası OSGB, Avrupa yakası iş Güvenliği, İstanbul İş Güvenliği ve Osgb İstanbul gibi aramalarla da ilgili firmalar bulunabilir.

Kartal İş Güvenliği Hangi Sektörlere Hizmet Verir?

Anadolu iş güvenliği firması az tehlikeliden çok tehlikeliye kadar tüm tehlike sınıfında bulunan işletmelere hizmet vermektedir. Kartal İş güvenliği, Ofis çalışmalarından fabrikaya, kimya sektöründen mobilyaya, inşaat sektöründen temizlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda çalışma yapmaktayız. Fiyat teklifi ve iş güvenliği çalışmaları ile eğitim hizmetleri için lütfen iletişime geçiniz.

Henüz bir yorum yazılmamış!

Bir Yorum Yazın!

95500

Karakter Limiti 400